Beautyqueen: DIY Gellak Sensationail van Fing’rs

Ik houd van mooie nagels. Ik verzorg mijn handen en nagels dagelijks meerdere keren. Misschien zelf wat obsessief maar dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat ik vroeger heel erg nagels heb gebeten. Gelukkig ben ik daar een jaar of 12 geleden ineens mee opgehouden.
Ik heb een hele tijd lang kunstnagels gehad. Gel, Acryl ik heb het allemaal geprobeerd. Ik was er over het algemeen ook erg tevreden over, maar ik vond het altijd aan de dure kant. Elke 3 weken 35-40 euro voor het opvullen vond ik toch vrij veel. Zeker omdat ik na ongeveer 2 weken de uitgroei eigenlijk al lelijk vind.

Na een tijd heb ik ervoor gekozen om de kunstnagels eraf te halen. Mijn eigen nagels zijn namelijk best wel sterk en ik heb ze voor de versteviging niet nodig. Maar wat ik zo fijn vind is de verzorgde look die mijn nagels hebben met gel of acryl. Heerlijk dat ik er dan 2/3 weken niet naar om hoef te kijken omdat het perfect op mijn nagels blijft zitten.
Toen ben ik eerst eens begonnen met het goed verzorgen van mijn nagels met olie en goede handcrème. Daarover vertel ik in een volgende post meer!
Een aantal maanden geleden vond ik tijdens het surfen een nieuw systeem genaamd ‘gellak’. Een nagellak die wordt opgebracht zoals je normale lak opbrengt maar dan uithardt onder een LED-lamp. Dus de kleur en de glans blijven ruim 2 weken zitten, maar het heeft niet de stevigheid van Gel-, of Acrylnagels.Ik dacht dat is precies wat ik nodig heb, minimale versteviging maar wel lange levensduur (of hoe je dat ook zegt…). Ik vond een nagelstyliste in de buurt die de nagels zette. Ze gebruikte het merk OPI. Ik vond het fantastisch. voor tussen de 20-25 euro kun je deze lak laten zetten. Na een aantal malen deze nagels te hebben laten zetten vond ik dat het er niet echt moeilijk uitzag om te doen. Dus dacht ik, dat moet ik zelf ook kunnen!

Ik ging op zoek naar een doe-het-zelf systeem voor het zelf zetten van gellak en kwam bij Sensationail van het merk Fing’rs uit. Je kunt voor € 70,- een starterskit kopen waar alles in zit wat je nodig hebt. Je kunt verder losse kleurtjes bijbestellen. Ik heb ongeveer 4 weken geleden de kit via Bol.com besteld omdat hij toen met 20% korting te koop was. Lucky me! Ik gebruik het nu al 4 weken met plezier! Het werkt echt perfect, is gemakkelijk aan te brengen en je kunt deze nagels dus ook zelf verwijderen. Dus die nagelstyliste heb ik niet meer nodig.

Ik heb de nagels er dik 2 weken op zitten, er bladert niets af, je nagels zijn zelf iets verstevigd door de 4 lagen gel. De glans blijft mooi! Na 2 weken zien je nagels er nog uit alsof je ze net gelakt hebt! Ik vind het echt fantastisch.


Ik heb twee kleuren tot nu toe, maar daar komen er zeker nog wel een paar bij!
 – Mauve Maven: een matte kleur (dus zonder glitter) een beetje oud roze / lever kleur
 – Raspberry wine: een mooie diepe kleur met een lichte glitter.

Review: 1 tot 10 hartjes

Gebruiksvriendelijkheid: ❤ 8 hartjes
In het begin moet je even oefenen met het lakken, niet te dik niet te dun.

Prijs: ❤ 10 hartjes! 
Voor omgerekend 7 euro per keer heb je prachtige nagels. Dat ik voor mij een besparing van 13,50 per keer in vergelijking met de nagelstyliste.

Houdbaarheid: ❤ 10 hartjes!
Ik heb de nagels er zelfs langer dan 2 weken op zitten, alleen is de uitgroei dan wel redelijk groot. Maar er is geen enkele schade aan de kleur of lak te zien.


2 reacties op ‘Beautyqueen: DIY Gellak Sensationail van Fing’rs

  1. Hoihoi, ik gebruik Sensationail al een half jaar en ben er superblij mee! Geen schade, altijd glans en verzorgde nagels. Ze breken ook niet meer!
    Inderdaad, als je nagels lekker groeien, is de uitgroei na 2 weken al wel te zien ja. Ik wacht meestal nog een week maar dan moet er echt wat gebeuren. En daar ontstaat voor mij wel een probleem. Wat een gedoe met die hulsen en dat krabbelen!
    Opvullen is er niet bij. Alles moet eraf en opnieuw erop. Dat erop is het probleem niet maar het eraf! Ik heb ook wel de lak eraf gehaald met een vreesje, maar dan ben je ook lang bezig en is niet bevorderlijk voor je nagels als je niet voorzichtig bent.
    Enfin, ik ben HEEL blij met deze vorm van lakken maar het heeft ook wel een nadeel.
    Groetjes Frances

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s