Moviestar: @ the Movies

Als de dagen weer korter worden krijg ik altijd meer zin om een filmpje te pakken. Deze staan op m’n verlanglijstje!

About Time: Vanaf 10 oktober te zien

Deze film van de makers van Love Actually (één van mijn favoriete films) gaat over Tim Lake die er op zijn 21e achter komt dat hij kan tijdreizen. Tim ontmoet de onzekere mooie Mary en ze worden verliefd, maar door een foutje tijdens een van zijn tijdreizen blijkt dat ze elkaar nooit hebben ontmoet!

IMDB score: 7,6

____________________________________________________________________________

Gravity: Nu al te zien

Sci-fi film met Sandra Bullock en George Clooney als twee astronauten die gestrand zijn in de ruimte 

Dr. Ryan Stone is een briljant medisch ingenieur die samen met veteraan astronaut Matt Kowalsky op haar eerste ruimtemissie gaat. Tijdens een routine controle, slaat het noodlot toe. De shuttle wordt vernietigd en Stone en Kowalsky blijven volledig alleen achter. Vastgebonden aan niets anders dan elkaar zweven zij verder de ruimte in. Door de kille stilte realiseren zij zich dat ze ieder contact met de aarde zijn verloren en daarbij de enige kans om gered te worden. Langzaam slaat de angst om in paniek en neemt elke hap naar lucht het beetje zuurstof weg dat nog over is.

IMDB score: 8,8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s