Love

♥ Lekker op de bank hangen en een goede serie kijken ♥ Warme chocolademelk met slagroom ♥ Heerlijk wandelen in het bos met een strak blauwe lucht ♥ Een grote hoop bladeren bij elkaar harken en er dan in springen ♥ Van die mooie paddenstoelen langs de weg ♥ De verwarming mag weer aan ♥ Heel veel kaarsjes aansteken ♥ Lekkere recepten uitproberen ♥ Een nieuwe herfst/winter collectie aanschaffen ♥ Mijn nieuwe AirStep boots dragen ♥ Mijn mooie parka jas van Moscow ♥ Meer naar theatervoorstellingen gaan ♥ Gierend op de bank met Geer&Goor ♥ Spaning en sensatie bij Expeditie Robinson ♥ SYTYCD ♥ Veel zingen met Angels Rule ♥ Stoofschotel met lamsvlees die mijn vriend zo lekker kan maken! ♥ Buiten hardlopen zo lang het nog kan ♥ Uitkijken naar kerstmis en sneeuw ♥ De bladeren die zo mooi verkleuren en dan langzaam van de bomen vallen ♥ Kastanjes verzamelen en herfststukjes maken ♥ Pompoensoep! ♥ Plannen maken voor oud & nieuw ♥  Zomervakantie plannen ♥ Een heerlijk dikke trui aan kunnen trekken (alhoewel dat nu nog niet echt aan de orde is) ♥ Nog even genieten van de zon zodra het kan ♥ Mooie foto’s maken als het mistig is ♥ Heb nu al zin in de kerstmarkt in Aken! ♥ Wachten op de aankondiging van de nieuw Macbook Pro (kom op Apple!) ♥ IOS 7 ♥ Mooie herfstachtergrond op de laptop en je Iphone ♥ Haardvuur bij mijn ouders ♥ Kennissen bezoeken in het prachtige dorpje Bellenberg in Duitsland ♥ Lekker verwendagje in de sauna ♥ Sister Act de Musical ♥ Bijna herfstvakantie! ♥ De herfstcollecties van alle merken bekijken ♥ Het vinden van de ultieme grof gebreide sjaal voor deze winter ♥ De rust die op m’n werk heerst tijdens de proefwerk week ♥ Wakker worden met Giel op 3FM ♥ Naar huis rijden met de Koen & Sander-show ♥ De overheerlijke Witte Chocolade Cheesecake van Carry’s Kitchen ♥ Op zoek gaan naar een nieuw zangmicrofoon (♥-iets minder: dat dat waarschijnlijk een heel duur geintje gaat worden) ♥ Sensationail van Fing’rs ♥ Dat mijn vriend altijd zo lekker voor me kookt ♥ Ben&Jerry’s Cookie Dough ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s