Zangvogel

Wat een te gek weekend heb ik gehad! Ik zing in de Vocalgroup Angels Rule met 4 vocalisten en een pianist als begeleiding. We zingen al 6 jaar samen en afgelopen weekend hadden we twee optredens. Het concert, genaamd “Light”, stond in het teken van licht in de weer sneller donker wordende dagen. Het concert werd gehouden in een klein kerkje waar maximaal 100 man in kunnen. We hebben de kerk prachtig uit laten verlichten. Op deze manier konden we nog een extra dimensie toevoegen aan onze nummers. We hebben vooral mooie lichte pop- en musicalnummers gezongen. Hierin komen onze stemmen het beste tot uitdrukking. Alles meerstemmig.
Op de zaterdag zat de kerk bommetje vol en vanwege de grote belangstelling hebben we een extra concert gegeven op de zondag. Het publiek was enorm enthousiast en ik heb menig persoon een traantje weg zien pinken. Het geeft zo’n kick als je zoveel emotie bij andere teweeg kunt brengen met jouw zang. Echt fantastisch om te doen! De reacties waren zo overweldigend dat ik er verlegen van werd. Wat zeg je ook als je zo met complimenten wordt overstroomd… “Ja ik vond het ook heel goed gaan!”, “Ja, heel erg bedankt dat jullie er waren!”, “Heel erg bedankt” … klinkt allemaal duf als je het mij vraagt. Maar ik houd er niet van om dan maar gewoon te zeggen “Ja, dat weet ik, we zijn gewoon goed!”. Alhoewel ik natuurlijk wel weet dat we echt de eerste de beste niet zijn, we hebben behoorlijk wat in onze mars.

Ik zal een paar kiekjes bijvoegen zodat je een idee krijgt van de sfeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s