I just Love Apple!!!

Al een tijd erger ik me verschrikkelijk aan mijn laptop. 4 jaar geleden kocht ik deze mooie (betaalbare) Sony Vaio en was ik er dolblij mee. Maar al snel bleek dat mijn batterij niet zo lang mee ging als ik had gehoopt. De afgelopen 2 jaar ligt mijn Vaio dus continu aan de stroom op de bank. Wat op zich geen probleem is omdat ik een lekker brede leuning heb waar hij prima op kan staan en in het hoekje opgekruld kan ik er best een tijd achter zitten. Maar zodra ik de lader los moet halen houdt hij het welgeteld nog 7 minuten op een volle batterij uit. Dat is nét genoeg om naar de printer te rennen, kabeltje aan te sluiten en een bestand uit te printen (maar ja, wie heeft er tegenwoordig dan ook nog een printer zonder Wi-Fi???). Vreselijk frustrerend!
Ik gebruik mijn laptop ook bij het geven van mijn zanglessen. Daar neem ik de sporen die de leerlingen inzingen mee op. Eens in de zoveel tijd loopt het programma waarmee ik werk (Reaper) dan vast en ben ik alles kwijt wat mijn leerling net heeft ingezongen! Of dat aan het programma ligt of aan de laptop is me niet helemaal duidelijk. Maar de laptop loopt wel vaker zomaar vast. Dus ik wil graag een nieuwe!

Nu ben ik van de gadgets en heb ik een Iphone 5 en maar liefst 2 Ipads. De Ipad 4 is van mijn werk dus niet echt van mij (waar ik helemaal geen probleem mee heb want ik mag hem overal mee naartoe nemen en ik hoefde hem niet te betalen :)) en de andere Ipad mini heb ik van mijn vader in ‘bruikleen’. Hij heeft die ooit als cadeautje van zijn baas gekregen, maar ook hij had er al een thuis liggen. Maar ik als gadget-freak riep natuurlijk meteen; “Oh maar die wil ik wel!” Dus nu gebruik ik thuis mijn Ipad mini/laptop/Iphone en de Ipad 4 voornamelijk voor op m’n werk. Ja ik ben echt verwend en het is een beetje overkill maar i love it (“Ik hou d’r van” zoals Gerard Joling dat zou zeggen)!

Dus die laptop, dat moet natuurlijk ook een Apple worden! Het enige wat me nog in de weg staat zijn mijn vriend en de prijs. Mijn vriend vraagt zich (terecht) af waarom er zo’n groot prijsverschil zit tussen een laptop van een willekeuring ander merk en een Apple. En het klopt dat de Macbooks vreselijk duur zijn, maar ja, ze zijn ook zo mooi! De vormgeving is één van de redenen waarom ik al graag een Macbook wil. Verder denk ik dat het systeem gemakkelijker werkt, zeker als je al alles van Apple hebt. Ik las ook dat een Macbook nooit virussen krijgt zoals Windows computers omdat dat besturingssysteem heel anders werkt. Ideaal! Nooit meer dat gedoe met tijdelijke gratis virusscanners. Weer een reden om voor een Macbook te gaan. Ook het programma Garageband lijkt me handig om i.p.v. Reaper te gebruiken bij het geven van zanglessen. Afijn, genoeg ‘technische’ onzin. Ik wil gewoon graag die Macbook Air en voorlopig hebben we afgesproken dat we met kerst een nieuw laptop kopen. Ik kan niet wachten!

Volgende week komt al wel IOS7 uit! Ik heb al 1,5 uur naar de presentatie van de Apple-experts zitten kijken over alle nieuwe features en dergelijke. Dat wordt toppie! Ik ben erg benieuwd. Tot zover de gadget-queen/freak!!!

Nog een weekje wachten dus. Tik…tak…tik…tak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s