Fotomodel

Ik ben deze week enorm in mijn nopjes. In mijn vorige post schreef ik al dat ik het warme weer beu was i.v.m. mijn werk, maar zeker ook omdat mijn kast al vol hangt met de najaarscollectie van o.a. Maison Scotch en Dept. Ik mag in mijn handjes klappen want het weer is daadwerkelijk omgeslagen. Misschien wel iets teveel, want een beetje kou vond ik niet erg, maar zo nat… hoefde nou ook weer niet. Afijn. Ik zit nu heerlijk op de bank onder mijn fleecedekentje en de regen klettert non-stop op onze lichtkoepel in de woonkamer. Klinkt lekker als je warm binnen zit, maar dat hardlopen laten we maar even voor wat het is. Dadelijk lekker mijn kaarsjes aansteken (voor het eerst zo na de zomer)!

Ik heb een collage gemaakt van de (tot nu toe) door mij aangeschafte herfst outfits, compleet met schoenen en al! Met deze sets kom ik al een behoorlijk eind. Tenminste dat vertel ik mezelf keer op keer, want ik weet dat er altijd nog wat bij kan! De twee meest rechtse outfits heb ik gekocht voor de fotoshoot van mijn vocalgroup (waarvan de foto’s overigens echt te gek zijn geworden). De twee linkse outfits heb ik laatst gekocht in 1 week (of was het 2??) tijd ofzo… ja zeg het maar… of nee, denk het maar want ik wil het niet horen. Beetje veel centjes, als je ook kijkt naar de merken die ertussen zitten.

Dept – waar ik al jaren fan van ben
Maison Scotch – waar ik fan van begin te worden, maar ze zijn niet echt goedkoop
Glamorous – waarvan ik nog nooit gehoord had totdat de verkoopster bij Le Ballon ermee aan kwam zetten. Het schijnt dat die labeltjes e.d., die tegenwoordig aan de buitenkant van alle kleding goed te zien moeten zijn, erg populair zijn bij de fans.
Supertrash – waar ik al jaren veel van in de kast heb hangen.
Moscow –  Ze hebben hele mooie jassen, maar zeer duur. Het vest is het eerste wat ik van ze koop, maar ik vind het design helemaal geweldig. grof gebreid, stoer en warm, maar niet te. Love it!!
Air Step – het meest fantastische schoenenmerk ooit. Stoer, degelijk, origineel en lopen alsof je op wolken loopt. Helemaal super, maar wel verschrikkelijk duur.
Sendra – cowboylaarzen, daar moest ik natuurlijk minstens één paar van hebben, maar ik ben bang dat het daarbij niet zal blijven. Met de hand gemaakt en gestikt en wederom stervens duur, maar al het geld meer dan waard.

Jullie zien het wel, ik kan goed de herfst in!
Ik ga genieten van een filmpje met mijn allerliefste vent die nu om aandacht vraagt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s