Fotomodel

Mijn weekend begon fantastisch. Ik zing in een vocalgroup en we hadden afgelopen zaterdag een fotoshoot voor nieuw promotiemateriaal. We hadden alles goed geregeld. Een styliste die twee mooie outfits per persoon had bedacht, zodat we op de foto een mooi geheel zouden vormen. Haar en make-up werd gedaan door de kapsalon uit mijn dorp.
Afgelopen donderdagavond zijn ik en mijn vriendin (die ook in de vocalgroup zingt) Nijmegen in gegaan om de outfits bij elkaar te zoeken. De zwart-witte outfit hadden we zo in orde. Maar outfit met kleur was wat lastiger, de helft van de voorgestelde kleding (gevonden via internet) was in de winkel niet verkrijgbaar. Kort stressmomentje, want we moesten dus in de winkel een ander plan bedenken. Gelukkig was de verkoopster bij Le Ballon erg hulpvaardig en had ze een goed oog voor stijl dus heeft zij ons geholpen met een compleet andere outfit.
Op zaterdagochtend zaten we al om 08:00 uur bij de kapper en werden we super gestyled. Het haar zat fantastisch en de make-up was goed afgestemd op de individuele persoon maar paste toch goed bij elkaar.
De locaties van de shoot, een oud klooster in Sambeek en de Weijer in Boxmeer, waren erg mooi en ‘versitile’ (damn, wat is het Nederlandse woord daar ook al weer voor…) ohja, veelzijdig. We hebben een hoop lol gehad. Vooral de foto’s met de vleugel (je weet wel, zo’n grote piano) erop lijken me erg leuk. Ik had het idee in mijn hoofd dat ik per see op dat ding wilde liggen tijdens de shoot. Ik ben benieuwd…
Zodra de foto’s binnen zijn zal ik wat kiekjes online zetten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s