A first for everything…Nou jongens, het spits is eraf. Ik loop al een tijdje met het idee rond om een blog te starten. Gewoon omdat het me erg leuk lijkt mijn ervaringen en gedachten van me af te schrijven. Er zit zoveel in mijn hoofd! Soms kan ik er hele nachten over bezig blijven. In een zekere zin hoop ik ook dat ik hierdoor voor mezelf wat dingen op een rijtje kan zetten. Ik ga er vanuit dat niemand deze blog überhaupt gaat lezen, maar daar doe ik het dus ook niet voor…

Het verzinnen van een blog-naam was al een hele uitdaging. Hoe kun je in godsnaam een korte ‘pakkende’ naam verzinnen die de hele lading dekt van je idee. Kijk, als je nou specifiek over eten of fashion zou gaan bloggen maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Maar vertellen wat er in je ‘normale’ leven gebeurt, tja, is zo gemakkelijk nog niet. Na talloze opties te hebben ingevoerd en telkens die enorm irritante melding “Dit blogadres is helaas niet beschikbaar” te hebben kregen, waardoor ik vuisten ballend en rood aanlopend achter mijn laptop zat, koos ik dan uiteindelijk voor “Leven als een…”. Eigenlijk wilde ik iets met een verbastering van mijn eigen naam en ook een Engelse titel. Makkelijker gezegd dan gedaan. Levens als een… leek me een leuke manier om hier in elke post weer op in te haken. Leven als een god in Frankrijk, het gezegde dat iedereen wel zal kennen. Maar dan bijvoorbeeld, Leven als een kreupel paard. Omdat je de dag van tevoren weer veel te enthousiast was begonnen met hardlopen na een pauze van 6 weken.

Misschien heeft het even tijd nodig voordat ik een bepaalde ‘stijl’ heb ontwikkeld, ook al heb ik geen idee wat ik daar precies mee bedoel. Dat ene ‘iets’ waardoor mensen misschien wel geïnteresseerd raken in wat ik te zeggen heb. We zullen zien…
Voor nu is het tijd om mijn bedje in te duiken want morgen begint de werkdag extra vroeg omdat ik een collega op moet halen die zijn sleutelbeen gebroken heeft, waardoor ik eerst de ‘verkeerde kant’ op moet rijden. En dat carpoolen; bin there, done that… not my thing.

Nighty night!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s